Verhuur

Of u nu opzoek bent naar professionele geluid-, licht- en videoapparatuur. Of u de totale technische productie wilt uitbesteden aan een betrouwbare partner. In alle gevallen bent u bij Laurens Geerlings Licht en Geluid aan het goede adres. Door onze keuze om uitsluitend met professioneel materiaal te werken en om deze materialen grotendeels zelf te onderhouden kunnen wij de kans op storingen tot een minimum brengen. Voor u als klant geeft onze apparatuur uw evenement, concert, presentatie, festival of voorstelling een professionele uitstaling. Met de juiste mensen bouwen wij voor u de apparatuur op, bedienen deze en breken wij de apparatuur aan het einde van het evenement weer af. Door het transport zoveel mogelijk zelf uit te voeren kunnen wij flexibel inspelen op tijden en wensen van de klant.

Mocht u geintresseerd zijn in onze diensten en materialen, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via: verhuur@lg2.eu of bel ons op: 0294-712353


Geluid

Onze geluidafdeling heeft veel verschillende materialen om uw evenement van groot tot klein tot een succes te maken. Zo kunt u bij ons terecht voor (sub)speakers, monitoren, versterkers, processors, mengtafels, DJ-sets, microfoons, draadloze systeem en alle benodigde bekabeling. Kijk in onze verhuur catalogus voor alle beschikbare materialen.

Licht

Voor de sfeer en uitstraling van uw evenement speelt licht een belangrijke rol. Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft de juiste apparatuur en juiste mensen in huis om ook voor uw evenement een passende sfeer te maken. Door de inzet van verschillende type verlichting, waaronder LED verlichting, maken wij uw evenement tot een succes.

Ook voor de losse verhuur van lichteffecten, laser en spots kunt bij ons terecht. Kijk voor alle mogelijke apparatuur in onze verhuur catalogus.

Video

Om uw presentatie of film goed aan uw publiek over te brengen heeft u de juiste projectoren en schermen nodig. Samen met de juiste digitale apparatuur om te kunnen schakelen tussen verschillende bronnen. Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft dit materiaal allemaal in huis en kan u voorzien van een eenvoudige beamer met scherm voor een groep van 30 man tot volledig verzorgde videotechniek tijdens een evenement met 500 man. Wilt u meer weten over onze apparatuur, kijk dan in de verhuur catalogus. Of neem contact op met verhuur@lg2.eu of 0294-712353