Theater

Al sinds 2006 houdt Laurens Geerlings Licht en Geluid zich bezig met het verzorgen van techniek voor professionele en semi-professionele theater voorstelling. Zo zijn wij al sinds 2006 verbonden aan Theater Piet Mondriaan in Abcoude waarbij wij alle voorstellingen van techniek en personeel voorzien. Dit is uiteraard iets waar wij trots op zijn. Ook zijn wij trots op dat inmiddels meer lokale, kleine theaters hun weg naar ons vinden voor ondersteuning bij hun technische wensen. Daarnaast leveren wij ook steeds vaker apparatuur voor theatertours en theatervoorstellingen op locatie.

Apparatuur

Een professionele, maar ook een semi-professionele, voorstelling moet natuurlijk worden ondersteund door een professionele set apparatuur. Bij Laurens Geerlings Licht en Geluid bent u aan het juiste adres voor de huur van deze apparatuur tegen zeer aantrekkelijke condities. Zo hebben wij altijd voldoende voorraad, zodat wij bij een defect product altijd snel een nieuwe ter beschikking kunnen stellen. Dit is ook mogelijk voor apparatuur die niet bij ons is gehuurd. Onze uitgebreide openingstijden en bereikbaarheid bieden hierin een voordeel voor veel klanten.

Technici

Naast de professionele apparatuur hebben wij natuurlijk experts in dienst en in ons freelance bestand om uw voorstelling goed te begeleiden van A t/m Z. Onze mensen weten wat er van ze verwacht word en dat is heel fijn werken voor theatermakers, muzikanten en technici van het gezelschap. Indien u assistentie nodig heeft voor het verzorgen van de techniek bij een voorstelling dan hebben wij de lichtontwerpers, operators, geluidstechnici, stagehands en riggers beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden via verhuur@lg2.eu

Theater Piet Mondriaan

Voor meer informatie over de techniek in theater Piet Mondriaan verwijzen wij u graag naar de volgende documenten:

Technische lijst zaal

Technische lijst Onder de Hanebalken

Cultuurhuis Abcoude

Voor meer informatie over de techniek in Cultuurhuis Abcoude verwijzen wij u graag naar het volgende document:

Technische lijst