Projecten

Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft door de jaren heen verschillende grote, kleine en vooral mooie projecten gedaan. Jaarlijks doen wij een kleine 600 projecten. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering van elk project. Dit geeft onze klanten een fijn en vertrouwd gevoel, waardoor ze vaak weer bij ons terug komen. Wilt u weten welke projecten wij de afgelopen periode hebben uitgevoerd? Kijk dan hieronder naar een overzicht van onze projecten.

Buitenverlichting

Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft verschillende waterdichte armaturen in de verhuur. Hierdoor is het mogelijk om tijdens de meest slecht weeromstandigheden gebouw, bomen en objecten buiten uit te lichten.

Hier ziet u onderander een voorbeeld van Hotel de Witte Dame wat rood is uitgelicht met Valentijns dag, Kerktoren van de Cosmas en Damianuskerk in Abcoude en een Boom tijdens de kerstdagen in Abcoude.

Het Grote Sinterklaasfeest Laren

In opdracht van college bedrijf Dynamic Pro Sound and Light levert Laurens Geerlings Licht en Geluid de volledige geluid, video en rigging tijdens Het Grote Sinterklaasfeest. Ook leveren wij het personeel voor het inhangen van de takels aan het dak van de sporthal en een geluidstechnicus voor het verzorgen van het geluid tijdens het evenement.

In het laatste weekend van november wordt de Klaas Bouthal omgetoverd tot een theater waar 2 voorstellingen worden gehouden. Elke voorstelling word door ongeveer 500 kinderen en hun ouders bezocht. De gehele organisatie van deze dag ligt in handen van FIX Entertainment, met gast optredens van onder andere: Zandkasteel aan Zee en Buurman en Buurman.

Tijdens het evenement maken we ongeveer gebruik van 8 draadloze zenders en 4 verschillende input bronnen voor afspelen van muziek, geluiden en geluid bij de videobeelden. Dit alles wordt over onze Sound Projects Geluidsystemen ten gehore gebracht.

Abcouder Feestweek

Al jarenlang is de Feestweek in Abcoude een begrip in de wijde omgeving. Door de grote kermis en gezellige avonden in het centrum met leuke, populaire muziek blijft het een evenement waar elk jaar veel mensen op af komen.

Al jaren is Laurens Geerlings Licht en Geluid verantwoordelijk voor de verzorging van licht en geluid tijdens de meeste activiteiten georganiseerd door de Stichting Feestelijkheden Abcoude. Zo verzorgen wij het geluid tijdens het podiumprogramma op donderdag, de familiedag op vrijdag en het Jazz Festival op zaterdag.

De laatste jaren maakt ook Café Restaurant de Eendracht gebruik van onze diensten voor verzorging van licht en geluid tijdens de 5 avonden in de Feestweek. Elke avond hebben we een andere feestband staan en tussendoor DJ's of lokale bands. Laurens Geerlings Licht en Geluid is dan verantwoordelijk voor de verzorging van de volledige geluidstechniek, lichttechniek, rigging en stroomvoorziening van de barren, podia en terreinverlichting.

Sportevenementen

Vanaf de eerste editie van Het Rondje Eilanden is Laurens Geerlings Licht en Geluid betrokken als uitvoerder van de technische faciliteiten voor het evenement. Zo zorgen wij voor een ononderbroken spanningsvoorziening over het gehele terrein voor onderandere tijdwaarneming, catering, verlichting, waterpompen en geluidstechniek.

De geluidstechniek is ook vanaf 2011 in handen van LG2. Zo verzorgen wij over het terrein een stabiele draadloze verbinding van meerdere draadloze microfoons voor commentaar tijdens de wedstrijd. Ook is het gehele eiland voorzien van een speakersysteem voor een dekkend geluid van begin tot einde.

Na de wedstrijd is het tijd voor het festival met optredens van verschillende artiesten. Ook hiervoor regelen wij geluid en spanning.

Schoolfeest Veenlanden College

Voor alle zomer en kerst schoolfeesten op het Veenlanden College in Mijdrecht en Vinkeveen levert Laurens Geerlings Licht en Geluid de volledige licht, geluid en rigging materialen. Onze technici bouwen het op, bedienen de apparatuur en breken deze ook weer af. Zo word er naast licht en geluid ook gebruik gemaakt van CO2 guns en confetti/streamer Special FX. Of te wel: alles wordt uit de kast gehaald om er een mooi en leuk feest van te maken.

Uitvaarten

Verschillende uitvaartondernemers gebruiken door de jaren heen de diensten van Laurens Geerlings Licht en Geluid. Zo verzorgen wij voor uitvaarten de videotechniek, geluidstechniek en geluidsopname. Samen met partner AR-Video uit Veenendaal kunnen wij ook videoopnames maken, live beelden verzorgen in andere ruimtes of via Internet over de hele wereld.

Ons personeel is tijdens de uitvaartdienst onzichtbaar aanwezig en zorgt voor de volledige bediening van de apparatuur. De foto's en muziek (vaak aangeleverd door de familie) plaatsen wij in presentatie om zo te vertonen tijdens de dienst. Ook is het mogelijk om video beelden te vertonen.

Bruiloften

Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft al voor vele bruiloften de licht, geluid en videotechniek verzorgt. Denk hierbij onder andere aan het regelen van de geluidstechniek voor band en DJ, het verzorgen van een sfeervolle verlichting van de locatie (binnen en buiten) en het verzorgen van videoschermen om beelden en foto's te vertonen tijdens "stukjes" en/ of ceremonie.