Uitvaartmeekijken.com

In mei 2020 is Uitvaartmeekijken.com opgezet als oplossing voor het online bijwonen van uitvaartdiensten.


Unieke code

Elke dienst die wordt aangemaakt in het systeem van Uitvaartmeekijken.com ontvangt een unieke 10 cijferige code die bestaat uit hoofdletters en cijfers.

Naast de code wordt er met de uitvaartondernemer een directe link gedeeld. Deze link kan eventueel op de kaart worden verwerkt of via sociale media verstuurd worden. Door op deze link te klikken krijgen kijkers direct toegang tot de live stream. Dat is wel zo gebruiks vriendelijk en handig!

Eigen Streamservers

Uitvaartmeekijken.com maakt gebruik van haar eigen streamservers. Hierdoor worden bestanden altijd opgeslagen op onze eigen servers, welke niet toegankelijk zijn door derden. Ook kunt u muziek uitzenden via de live stream zonder dat deze onderbroken wordt in verband met het schenden van auteursrechten (zoals via YouTube). De streamservers van Uitvaartmeekijken.com staan in een Nederlands datacenter.

Daarnaast verzorgt Laurens Geerlings Licht en Geluid het dagelijks backuppen van alle bestanden van de streamservers. Zo blijven alle opnames dubbel bewaard. Mocht u in de toekomst de opname kwijt zijn, dan hebben wij deze nog veilig op onze interne servers staan.

Ook kan Laurens Geerlings Licht en Geluid support leveren door direct in de logboeken van de servers te kijken in het geval van een storing of ander probleem. Zo kunnen we snel tot een oplossing komen.

Condoleance register

Hoe mooi is het als kijkers tijdens een dienst een bericht kunnen achterlaten? Bij Uitvaartmeekijken.com kan dat en veel kijkers maken gebruik van de mogelijkheid om de nabestaanden een hart onder de riem te steken of om een mooie herinnering te delen.

De berichten zijn alleen in te zien door de uitvaartondernemen en/of de familie. Via een aparte link kunt u inloggen om aldaar de berichten te lezen, maar ook om de opname te downloaden.

Dashboard

Voor onze klanten heeft Uitvaartmeekijken.com een uitgebreid dashboard welke inzicht geeft in alle diensten. Zo kunnen er via het dashboard diensten worden aangemaakt, het aantal weergaven (kijkers) live worden bekeken, downloaden van het condoleance register en het bekijken van de stream en opname.

Mocht iemand een dienst willen bijwonen en het lukt deze persoon niet om in te loggen, dan kunt u vanuit het dashboard rechtstreeks een email versturen met een link om direct toegang te geven tot de live stream. Dat is zeer handig en gebruiksvriendelijk.